top of page
TL_marathonmonday_2023-224_edited.jpg

 YRITYKSILLE

YHTEISTYÖMAHDOLLISUUDET

MIKÄ MARATHON MONDAY?

Marathon Monday on yksi Etelä-Karjalan suurimpia tapahtumia ja Lappeenrannan näkyvin ja merkittävinn opiskelijatapahtuma. 

Marathon Mondayssa huikeinta on sen uniikki konsepti ja kokemuksellisuus. Kävijäkokemuksessa tähdätään aina siihen, että tapahtumassa on hauskaa ja laadukasta tekemistä riittää! Tätä pyrimme myös kehittämään joka vuosi! 

Tapahtuma saa näkyvyyttä paitsi koko Lappeenrannan opiskelijayhteisössä, mutta myös kansallisesti yhä enenevissä määrin. Tapahtumamme materiaalit saavuttavat tuhansia korkeakouluopiskelijoita! 

TAPAHTUMAKUMPPANIKSI 

Tavoitteemme tapahtumakumppanuuksiin on aina löytää yhteinen päämäärä ja molempia hyödyttävä yhteistyömuoto! Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva kumppanuuspaketti tai voitte myös valita valmiiksi luomistamme kumppanuuspaketeista teille sopivan! Olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä yritys@enklaavi.fi

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotosta!

MARATHON MONDAY STAFF

 

Marathon Mondayn takana on joukko intohimoisia opiskelija-aktiiveja LUT:n kauppakorkeakoulun ainejärjestö Enklaavista! Marathon Monday pumppu pyörii noin 50 aktiivijäsenen voimin useassa eri tiimissä, joille Marathon Mondaylla on aivan erityinen paikka sydämessä.

bottom of page