top of page

Yhteistyökumppanit

800px-PricewaterhouseCoopers_Logo.svg.png
Online Large 1440x-K-logo PMS.png

Starttaa urasi PwC:llä!

 

Mahdollistamme kasvusi mm. tilintarkastuksen, konsultoinnin, yritysjärjestelyjen tai vero- ja lakipalveluiden asiantuntijaksi.

 

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia työkavereita, joten kurkkaa avoimet työpaikat osoitteesta pwc.fi/rekry ja tutustu samalla PwC:läisiin ja heidän arkeensa.

 

#pwcmahdollistaa

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme kolmella toimialalla: saatatkin tuntea meidät ruoka-, rauta- ja autokaupoistamme.

 

Kauppiasyrittäjiemme kanssa muodostamme K-ryhmän, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita.


K:ssa vaikutamme ihmisten jokapäiväiseen arkeen ja yhteiskuntaan: luomme ruuan, rakentamisen ja liikkumisen saralla asiakkaillemme uusia ja innovatiivisia ratkaisuja ketterästi kokeillen, ja vastuullisesti kestävällä tavalla. Jokainen K-kauppa on erilainen ja sitä on myös jokainen meistä. Meillä työskentelee noin 45 000 omanlaista K:laista ja etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia huippuosaajia esimerkiksi asiakaspalvelun, yritysasiakasmyynnin, sovelluskehityksen ja tuotekehityksen pariin. Meiltä löytyy töitä niin kaupallisen alan, Supply Chainin kuin IT:n ja analytiikan osaajille.

rgb_logo_evitec_solutions_white.png

Evitec Solutions on pohjoismainen finanssialan ohjelmistoratkaisujen kehittäjä, konsultointipalveluiden tarjoaja ja alan rohkea uudistaja. Lisäksi tarjoamme analytiikka- ja tiedonhallintapalveluita useille toimialoille. Me luomme innovaatioita, jotka muuttavat finanssialaa - tämän teemme Fintech-tuotteiden, datan ja asiakasymmärryksen avulla.Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meille yhteistä on kiinnostus digitalisaatiota ja finanssialaa kohtaan sekä se, että hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti. Meillä pääset työskentelemään finanssialan digitalisaation uudisraivaajana, osana tiimiä ja yhteisöä, joka auttaa toinen toisiaan ja jakaa tietoa oppimastaan.Tutustu meihin osoitteessa evitec.com/fi!

Seuraa meitä kanavissamme:

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Lappeenranta, logo png valkoinen_edited.png

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta on kestävän huomisen koti.

 

Suomen ilmastopääkaupungissa kaikki on lähellä arjen laadukkaista palveluista aina Saimaan elämyksiin. Lappeenrannassa ihmiset kohdataan yksilöinä, ja toimiin ryhdytään yhteisön voimin. Kestävän huomisen tekijöinä ovat lapsiystävällisyys, ainutlaatuinen tiedekasvatus, yrittäjälähtöisyys sekä uteliaat korkeakoulut LUT ja LAB. www.lappeenranta.fi

bottom of page